22 Ağustos 2011 Pazartesi

Sea Life Resort Hotel

Sea Life Resort Hotel
Sea life resort hotel Antalya da 5 yıldız kalitesiyle hizmet vermektedir. Antalya sea life (sea life resort hotel), Antalya tatil turizminde 1995 yılından bu güne kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışı ile güzel anılar biriktirmeniz için çalışmaya devam ediyor. Antalya sea life resort hotel 2008 yılında revizyona girerek tüm tesisin yenilenme çalışmaları yaptırılmıştır. Antalya tarihi ve doğal güzelliklerine kucak açacağınız sea life resort hotel konuklarının rahat etmesi için yenilenmeye ve en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor. Yazımızda sizlere Antalya sea life (sea life resort hotel) de tatil yapmanın ayrıcalıklarından, oda konseptlerinden, konum ve ulaşım bilgilerinden ve Antalya sea life (sea life resort hotel) özelliklerden bahsedeceğiz.

Antalya sea life resort hotel Özellikleri Nelerdir?

Antalya tatil programınızda değerlendirmenizi önerdiğimiz Antalya sea life resort hotel beş yıldız özelliği ile kaliteli bir tatil yapmanız için uygundur. Ekonomik tatil arayışlarınız için de ideal olan Antalya sea life resort hotel herşey dahil konseptine sahiptir. Antalya sea life resort hotel ucuz tatil programı için de, aileler ve kalabalık arkadaş grupları için de uygundur.
Antalya sea life (sea life resort hotel) , beş yıldız kalitesi ve her şey dahil konsepti ile fitness, spa, wellness, havuz ve deniz keyfini yaşayabileceğiniz sayılı otellerdendir. Her anlamda rahat bir tatil için Antalya sea life resort hotel özlediğiniz ve hak ettiğiniz tatili yaşamanızı sağlayacak yeterliliktedir.

Antalya sea life resort hotel oda özellikleri

Antalya sea life resort hotel toplam 240 oda ile hizmet vermektedir. Bu odalar içerisinde ise 80 tane aile odası, 8 suit, iki adet junior suit, bir kral dairesi ve üç adet engelli odası bulunmaktadır. Antalya sea life resort hotel de konaklama için bütçenize uygun oda bulmak çok kolaydır. Her bütçeye yönelik kaliteli odalarla turizm sektöründe hizmet veren Antalya sea life resort hotel Konyaaltı plajı sahilinde eşsiz bir tatil yapmanıza imkan vermektedir.

Antalya sea life resort hotel Konum Bilgileri Nelerdir?

Antalya sea life resort hotel hava limanına 12 km mesafede olması ile de hava yolunu tercih eden turistler açısından kolaylıkla ulaşılır durumdadır.
Antalya sea life resort hotel beş yıldızlı otel Akdeniz koyunda, mavi bayraklı Konya altı plajına oldukça yakın bir konumdadır. Antalya sea life resort hotel şehir merkezine sadece 5 km mesafede oldukça merkezi bir yerdedir. Bu nedenle, Antalya sea life resort hotel tatil yapmak isteyenlerin ulaşım sorunu yaşamadan rahat ve konforlu bir tatil yapmaları için uygundur. Antalya sea life resort hotel de tatil yaparken Antalya turu yapmak için ulaşım sorunu da yaşamazsınız çünkü, Antalya sea life resort hotel önünden her 15 dakikada bir minibüs geçmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder