22 Ağustos 2011 Pazartesi

Antalya Plajları

Antalya Plajları
Antalya plajları dünyanın her tarafından sayısız ziyaretçi ile her yaz şenleniyor. Bunun nedeni nedir? Antalya tatil yapmak için neden önceliklidir? Antalya tatil yapmak için Türkiye'de en ideal merkezlerden biridir. Gerek Antalya plajları gerekse Antalya hotel seçenekleri Antalya tatil günleriniz için harika programlar yapmanızı ve unutamayacağınız bir tatil geçirmenizi sağlar. Günümüzde doğanın git gide kirlendiğini, girilecek doğru düzgün temiz plajların azaldığını ve dünyanın bu sorunla yıllardır boğuştuğunu biliyoruz. Antalya tatil merkezi olarak biliniyorsa, girilebilinen mavi bayraklı Antalya plajları sayesindedir. Çünkü Antalya plajları dünyanın sayılı plajlarındandır. Bunun nedeni, AB komisyonu tarafından mavi bayraklı olarak belirlenmeleridir. Antalya tatil programı yapmak isteyen turistler, mavi bayraklı Antalya plajları arasından dilediklerini seçerek güvenli bir şekilde tatillerini yapmaktadırlar. Sizler de tatilinizi Antalya'da geçirmek istiyorsanız birbirinden güzel mavi bayraklı Antalya plajları hakkındaki bu yazımızı muhakkak değerlendirmelisiniz.

Antalya tatil gündeminizde olması gereken Antalya plajları

Yazımızda sizlere mavi bayraklı Antalya plajları hakkında önemli bilgiler vermeyi hedefliyoruz. Bu anlamda Antalya tatil günlerinizde değerlendirmenizi istediğimiz Antalya plajları listemizi oluşturmak istiyoruz.
Antalya plajları arasından sizin için üç tane seçiyoruz.
Antalya plajları listemizin ilk sırasında Koru plajı bulunuyor; kendi kendini temizleyen bir özellikte olması nedeniyle Antalya plajları içerisinde en çok tercih edilenidir. Size farklı gelecek bir özellik olarak doğal havuzlara sahiptir. Antalya plajları arasında bu özellik sadece bu plaj da vardır. Antalya tatil günlerinde mutlaka görülmesi gerekilen bir plajdır.
Antalya tatil programınız için, Antalya plajları listemizin ikinci sırasında Doğu plajı bulunuyor; Antalya plajları içerisinde 14 km sahil boyuna sahip kaliteli bir plajdır.
Antalya plajları üçüncü sırasında Lara plajı bulunuyor; halk plajıdır. Çam ormanları ile bütünleştiği için deniz havasıyla birlikte temiz ve bol oksijenli orman havasını da solumanıza imkan vermektedir. Antalya plajları arasında en ekonomik olanıdır.
Tüm bunların dışında sizlere Antalya tatil günlerinizde sığdırmanızı istediğimiz Alanya plajları hakkında da bilgi vermek istiyoruz.
İşte mavi bayraklı Antalya Alanya plajları listemiz;
1- Antalya tatil programınızda olması gereken en değerli Antalya plajları içerisinde ilk sırada Olympos plajı yer almaktadır.
Antalya tatil programınıza hem tarihi hem denizi ve doğayı sığdırmak istiyorsanız eğer, mavi bayraklı Olympos plajını ve kültür mirasımız Olympos'u görmelisiniz. Mavi bayraklı Antalya plajları arasından en çok tercih edilen plaj; Olympos plajıdır.
2-  Alanya portakal plajı, Antalya plajları listemizde ikinci sırada yer alıyor. Mavi bayraklı olması ve Toros dağları manzarası eşliğinde deniz keyfi sürmek isteyenler için idealdir. Antalya tatil programınızda görmeniz gereken Antalya plajları listenizde mutlaka yer almalıdır.
Antalya tatil programınızda Alanya içinde birkaç gün eklemeniz gerekir, çünkü Alanya; Antalya'nın en güzide beldelerinden biridir. Yerli turist olarak Antalya tatil programınızı ekonomik tatil anlayışından taviz vermeden yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder