3 Eylül 2011 Cumartesi

Sinemis Hotel

Sinemis Hotel
Sinemis Hotel Antalya, butik otel özelliği taşıyan Antalya otelleri arasında yer almaktadır. Butik otel olmasına rağmen Sinemis Hotel Antalya, tüm müşterilerine resort hotel içerisinde bulunan özellikleri sunmaktadır. Sinemis Hotel Antalya, sunduğu hizmetler ile Antalya'da saygın bir yere sahiptir. Özellikle Antalya tatili yapmayı planlayan kişilerin Sinemis Hotel Antalya tercihinde bulunmasını öneriyoruz. Antalya plajları içinde temiz bir denize sahip olan Sinemis Hotel denize sıfırdır.
Antalya tatil açısından oldukça zengin bir ilimizdir. Türkiye'nin en fazla turist ağırlayan ili olan Antalya, barındırdığı otel sayısı ile de Türkiye'de lider konumdadır. Genellikle resort ve butik otellerin yer aldığı Antalya, tercih edenlerin mutlu bir şekilde ayrılabileceği bir tatil cennetidir. Biz de bu yazımızda, tatil cenneti Antalya'nın tatile elverişli mekanlarından bir tanesi olan Sinemis Hotel Antalya tesislerinin tanıtımını yapmaya çalışacağız. Sırasıyla; Sinemis Hotel Antalya tesislerinin konumu, Sinemis Hotel Antalya bünyesine ulaşım, Sinemis Hotel Antalya tesislerinin genel özellikleri, Sinemis Hotel Antalya içerisindeki aktiviteler ve Sinemis Hotel Antalya odalarında bulunanlar ile alakalı bilgilendirmelerde bulunacağız.
 
Sinemis Hotel Antalya Konum Bilgileri
 
Sinemis Hotel, Antalya'nın merkez ilçesinde yer almaktadır. Bu sebeple, tüm imkanlara sahip olacaksınız. Özellikle şehir merkezinde ihtiyaç duyabileceğiniz her şey bulunmaktadır. Bu sebeple Sinemis Hotel Antalya tesislerinin konumu, gayet güzel bir yerdedir.
 
Sinemis Hotel Antalya Tesislerine Ulaşım
 
Konumu itibariyle iyi bir yerde bulunan Sinemis Hotel Antalya tesislerine ulaşım da kolaylıkla gerçekleştirilebilir. Öyle ki, Antalya Hava Alanı'na sadece 10 kilometre mesafede bulunan Sinemis Hotel Antalya tesislerinin Antalya Terminali'ne mesafesi, birkaç yüz metre kadardır. Kısacası, yolculuğun ardından Sinemis Hotel Antalya tesislerine ulaşmanız çok kısa bir zaman alacaktır ve doyumsuz tatile erişmeniz de aynı ölçüde yakın olacaktır.
 
Sinemis Hotel Antalya Genel Nitelikleri
 
Sinemis Hotel Antalya, butik otel olmasına rağmen, aynı anda 200 kişinin toplantı yapabileceği toplantı salonuna sahiptir. Yani, toplantı yapmak ihtiyacı olan iş çevreleri de Sinemis Hotel Antalya tesislerinde tatillerini geçirebilirler. Sinemis Hotel Antalya tesislerinde yer alan ön büro, 24 saat açıktır. En ufak bir ihtiyacınızda ön büro ile iletişime geçebilirsiniz ve ihtiyacınızı anında karşılayabilirsiniz. Yine internet ihtiyacı olan kişiler, Sinemis Hotel Antalya lobisinde dilediklerince internete girebilirler. Ayrıca Sinemis 
Hotel Antalya içerisinde kuru temizlemeci, eczane ve oto park gibi işletmeler de bulunmaktadır.
 
Sinemis Hotel Antalya Tesislerindeki Aktiviteler
 
Sinemis Hotel Antalya bünyesinde, iki adet bar yer almaktadır. Bu barların bir tanesi terasta, diğeri ise lobide bulunmaktadır. Bu barlarda eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürmektedir. Doyasıya eğlenmek ihtiyacı olan kişiler, Sinemis Hotel Antalya barlarını kullanabilirler.

Sinemis Hotel Antalya Odalarında Bulunanlar ve Özellikler
 
Sinemis Hotel Antalya odaları, en ufak ayrıntıların dahi düşünüldüğü, hizmet esas alınmış odalardır. Bu sebeple "Antalya Sinemis Hotel" odalarında, bir tatilcinin ihtiyaç duyabileceği her şey bulunmaktadır. Başlıcalarını saymak gerekirse; klima, televizyon, mini bar, telefon, saç kurutma makinesi...
Antalya tatili, her yıl milyonlarca insanın tercihte bulunduğu bir tatil çeşididir. Her yıl bunca insanın "Antalya otelleri" tercihinde bulunmasının en büyük nedeni, Antalya otelleri içerisinde kendilerine sunulan eşsiz hizmet anlayışıdır. Sinemis Hotel Antalya, Antalya otelleri dahilindeki bir oteldir ve hizmetleri de bu eksendedir. Sizin de Antalya tatili yapmak gibi bir niyetiniz varsa ve Antalya otelleri içerisinde bir tatil yapmayı planlıyorsanız, Sinemis Hotel Antalya tam da size göre diyebiliriz; Sinemis Hotel tercihinde bulunun, mutlu ve huzurlu bir tatil geçirin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder