21 Ekim 2011 Cuma

Alp Paşa Hotel

Alp Paşa Hotel
Alp Paşa Hotel, hem tarihi bir mekanda hem de doğal güzelliklerle çevrili bir alanda tatil yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği, Antalya otelleri içerisinde sıkça methedilen bir oteldir. Alp Paşa Hotel Antalya tesislerini bu kadar özel kılan en önemli özelliği, hiç şüphesiz ki müşterilere sundukları sınırsız olanaklar ve mimarisidir. Alp Paşa Hotel Antalya, Osmanlı tüccarları tarafından inşa edilmiş olan bir yapı içerisinde kurulmuş, Antalya tatili yapan yüzlerce kişinin tercih ettiği, küçük ölçekli bir oteldir. Küçük ölçekli olmasının sebebi, kapasitesidir; müşteriye sundukları hizmet ise, herhangi bir resort hotel tesislerinden geri kalır cinsten değildir. Bu sebeple Antalya tatili yapacak olan ve Antalya otelleri bünyesinde konaklamak isteyen herkesi, Alp Paşa Hotel Antalya tesislerinde tatil yapmaya ve doyumsuz bir tatil deneyimi yaşamaya davet ediyoruz. Alp Paşa Hotel Antalya tesisleri, aynı anda onlarca kişiyi ağırlayıp üstün hizmet verebilecek bir kapasitededir.Bu kapasiteye uygun olarak, Alp Paşa Hotel Antalya tercihinde bulunan herkes, genellikle memnun kalmaktadır.
Alp Paşa Hotel Antalya tanıtım yazımızda, Alp Paşa Hotel Antalya tesislerinin konumu ve ulaşımı ile ilgili bilgilerin ardından, Alp Paşa Hotel Antalya tesis ve oda özelliklerinden söz edeceğiz. Son olarak da Alp Paşa Hotel Antalya aktivite ve eğlencelerinden bahsedip Alp Paşa Hotel Antalya tanıtım yazımızı sonlandırmayı planlıyoruz. Şimdi Alp Paşa Hotel Antalya ile ilgili ayrıntılara geçelim.

Alp Paşa Hotel Antalya Konum ve Ulaşım Bilgileri

Alp Paşa Hotel Antalya tesislerinin, denize sadece 200 metre mesafede olduğunu belirtelim. Yani çok kısa bir süre yürüdükten sonra, Antalya koyları arasında mükemmel denizine kavuşabilir ve dilediğiniz ölçüde serinleyebilirsiniz. Antalya'nın Kaleiçi'nde bulunan Alp Paşa Hotel Antalya tesisleri, doğal ve tarihi güzelliklerin tam ortasında kurulmuş, nezih bir oteldir.
Alp Paşa Hotel Antalya tesisleri, ulaşım açısından da avantajlı bir konumda bulunmaktadır. Öyle ki, Antalya Hava Alanı'na 10 km uzaklıkta bulunan Alp Paşa Hotel Antalya tesisleri, terminale ise sadece 4 km mesafede yer almaktadır. Kısacası, Alp Paşa Hotel Antalya içerisinde tatil yapanlar hem konum hem de ulaşım olanakları sebebiyle, otel tercihinden memnun kalacaklardır.

Alp Paşa Hotel Antalya Tesisleri

Alp Paşa Hotel Antalya, tesis özellikleri bakımından da değerlendirince, Antalya otelleri içerisinde ön planda bulunmaktadır. 18. yy'da inşa edilmiş olan otel binası, aslına sadık kalınarak 15 yıl önce yeniden restore edilmiştir. Türk hamamından saunaya, çamaşırhaneden ütü odasına, bebek bakıcısından otoparka kadar her türlü hizmet, otel içerisinde müşteriye sunulmaktadır.

Alp Paşa Hotel Antalya Odaları

Toplam 62 odası bulunan Alp Paşa Hotel Antalya tesislerinde, toplamda 135 kişi aynı anda kalabilmektedir. Odaların tamamı klimalı, televizyonlu ve telefonludur. Ayrıca otel odalarında mini bar ve saç kurutma makinesinin yanı sıra, çalışma masası da yer almaktadır. Alp Paşa Hotel Antalya odalarının zemininin de halı kaplama olduğunu ve odaların çoğunun balkonlu olduğunu belirtelim.

Alp Paşa Hotel Antalya Aktiviteleri

Alp Paşa Hotel Antalya içerisinde birçok aktivite yer almaktadır. Golf oynayabilir, dalış yapabilir ve jeep safari ile kaliteli bir tatilin nasıl olması gerektiğini kolayca anlayabilirsiniz.
Alp Paşa Hotel Antalya tesisleri, kaliteli ve keyifli bir tatil yapmak isteyenleri, bünyesinde ağırlamaya hazır bulunmaktadır. Siz de davete olumlu cevap veriyorsanız, hemen harekete geçmeli ve Hotel Alp Paşa dahilinde tatil yapmaya hazırlanmalısınız. Alp Paşa Hotel, Antalya tatili için en ideal otellerden bir tanesidir; siz de Antalya otelleri içerisinden Alp Paşa Hotel Antalya tesislerini seçin, siz de eğlenceli ve aynı zamanda kaliteli bir tatil yapın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder