3 Eylül 2012 Pazartesi

Porto Bello Hotel Resort & Spa



Antalya Tatili Yapanlara Özel Bir Tavsiye: Porto Bello Hotel Resort & Spa!

Porto Bello Hotel Resort & Spa
Porto Bello Hotel Resort & Spa, Antalya tatili yapacak olan kişiler için inşa edilmiş, nezih bir ortamı olan, başarılı bir oteldir. Özellikle spa hizmetinden faydalanmak isteyen kişilerin rahatlıkla tercih edebilecekleri Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya tesisleri, sunduğu olanaklarla da tatilcileri adeta mest ediyor. Siz de gerçek bir tatil yapmak, unutulmaz bir deneyim yaşamak istiyorsanız, vakit kaybetmeden Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya tesislerine erken rezervasyon yaptırmalısınız. Nitekim erken rezervasyon sayesinde, Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya'da ucuz tatil yapma şansı da elde etmiş olursunuz. Bu kadar avantajın bir arada olduğu otel sayısı azdır; bu otellerden bir tanesi de Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya tesisleridir.

  • Unutulmaz bir tatil için sizleri de Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya tesislerine bekliyoruz!
  • Bir tatil düşünün ki her türlü hayaliniz gerçeğe dönüşsün, her türlü hayaliniz gerçekleşsin!
  • Akdeniz otellerinde tatil yapmanın keyfini Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya ile yaşamaya ne dersiniz?
Antalya'da Tatil Yapmak

Dünya Turizm ÖrgütüUNWTO'nun 2011 yılına yönelik yaptığı araştırmada, Türkiye'nin dünya sıralamasında 6. sırada olduğu belirtilmiştir; yani Türkiye, dünyada en fazla turist ağırlayan 6. ülke konumunda. Böylesine önemli bir konumda olan Türkiye'ye gelen turistlerin üçte birinin tercihini Antalya'dan yana kullandığını biliyor muydunuz? İşte Antalya, Türkiye'nin turizm potansiyeli açısından bu kadar önemli bir ülkedir.

Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya Konumu ve Ulaşımı

Antalya'nın merkezinde bulunan Konyaaltı Plajı'nda kurulan Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya tesislerinin denize olan uzaklığı sıfırdır. Yani deniz kenarında bir tatil yapma şansını, resort otel olan Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya tesisleri sayesinde yakalamış olacaksınız.
Ulaşım özellikleri açısından değerlendirildiğinde de Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya tesislerinin Antalya otelleri içerisinde bir adım öne çıktığını rahatlıkla görebiliriz. Öyle ki, Antalya Hava Alanı'nın Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya'ya olan mesafesi 20, Antalya Otogar'ının uzaklığı ise sadece 10 km kadardır.

Porto Bello Hotel Resort & Spa Tesis ve Odaları

Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, açık ve kapalı restoranları, çocuk yüzme havuzu, spa hizmetleri, spor alanları, kuaförü, çamaşırhanesi, alışveriş merkezi ile Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya tesisleri, dört dörtlük tatilin Antalya'daki değişmez merkezidir.
Deniz manzaralı odalarda balkon da yer alıyor. Zeminin de halı kaplama olduğunu belirtelim. Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya odalarında bulunanları ise şöyle sıralayabiliriz: klima, mini bar, çalışma masası, saç kurutma makinesi, emanet kasa, telefon ve televizyon.

Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya Aktiviteleri

Işıklandırmalı tenis kortunda tenis oynayabilir, Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya barlarında doyasıya eğlenebilirsiniz. Çocuklar için mini club olduğunu da belirtmekte fayda görüyoruz.
Hotel Porto Bello Resort, Antalya tatili yapacaklar için ideal bir tesistir. Sizleri de Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya tesislerinde tatil yapmaya, Porto Bello Hotel Resort & Spa ayrıcalıklarından faydalanmaya davet ediyoruz. Ömür boyu unutamayacağınız bir tatil sizleri bekliyor!
Porto Bello Hotel Resort & Spa Antalya tesislerinde yapacağınız tatili uzun yıllar unutamayacağınızın garantisi bizden!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder