26 Temmuz 2012 Perşembe

Latanya City Hotel

Tarih Meraklıları için Aspendos'ta Harika Bir Otel: Latanya City Hotel!

Latanya City Hotel
Latanya City Hotel, Antalya tatili yapacak kişiler için hizmet veren bir tesistir. Latanya City Hotel farkını yaşamak ve Antalya otelleri deneyimi yaşamak istiyorsanız, hemen erken rezervasyon yaptırabilir; dolayısıyla da ucuz tatil olanaklarından faydalanabilirsiniz. Latanya City Hotel Antalya tesislerinde tatillerini geçiren kişiler, yaşamış oldukları memnuniyetten kaynaklı olarak, gelecek yıllarda da Latanya City Hotel Antalya tesislerini terci ediyorlar ve Antalya'da tatil yapmayı bir alışkanlık haline getiriyorlar. Bu kişiler arasındaki yerinizi almak, Latanya City Hotel Antalya farkını yaşayarak unutulmaz bir Antalya tatili yapmak ister misiniz? Cevabınız "evet" ise sizleri de bir an önce harekete geçmeye ve dolayısıyla da erken rezervasyon yaptırmaya davet ediyoruz!


Neden Antalya Tatili Yapılmalıdır?

Antalya tatili yapmak için önünüzde pek çok neden bulunuyor. Bu nedenlerin başında, Antalya'nın Türkiye turizmi açısından önemini gösterebiliriz. Antalya'nın neden bu denli önemli olduğunu öğrenmek isteyen kişiler, Antalya'nın doğasına ve tarihsel niteliklerine bakabilirler. Nitekim Antalya, Türkiye'nin en gözde doğal güzelliklerine ev sahipliği yapmaktadır; yine tarihsel anlamdaki ilk yerleşim birimlerinin çoğu, Türkiye özelinde Antalya ve çevresinde gerçekleşmiştir. Tüm bunlar ve diğer özellikler toplandığında, Antalya ve Antalya otellerinin önemi çok daha net bir biçimde anlaşılabilir. TÜRSAB'ın yapmış olduğu araştırmalarda, Türkiye'nin en fazla turist çeken ilinin Antalya olduğu ortaya çıkmıştır.

Latanya City Hotel Tesisleri Nerededir ve Nasıl Ulaşılır?

Antalya Aspendos'ta bulunan Latanya City Hotel Antalya tesislerinin denize olan uzaklığı, 10 kilometre kadardır. Tarih meraklılarının konaklama yapabileceği otellerin başında gelen Latanya City Hotel Antalya tesislerinde, Antalya'nın tarihsel dokusunu çok daha net bir biçimde anlayacak, kültür turizmi faaliyetinden yararlanmış olacaksınız.
Latanya City Hotel Antalya tesislerini en özel kılan niteliklerinden bir tanesi de ulaşım özellikleridir. Örneğin Antalya Hava Alanı'ndan Latanya City Hotel Antalya tesislerine, sadece birkaç dakikada ulaşmanız mümkün. Yine Antalya Terminali'nden de kısa bir sürede otelinize ulaşabilir, tatil keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Latanya City Hotel Tesislerinin ve Odalarının Özellikleri Nelerdir?

7 suit, 1 engelli ve 84 standart odası bulunan Latanya City Hotel Antalya tesislerinde, aynı anda 200'den fazla kişinin konaklaması mümkündür. Açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzlarının bulunduğu Latanya City Hotel Antalya tesislerinin restoranlarında sunulan lezzetlere de hayran kalacaksınız. 3 adet toplantı salonuyla iş arkadaşlarınızla da verimli tatiller yapabilirsiniz.
Latanya City Hotel Antalya odalarında da kendinizi evinizde hissetmeniz amaçlanmıştır ve bu amaca yönelik hizmetler sunulmuştur. TV, mini bar, emanet kasa, çalışma masası ve saç kurutma makinesi, bunlardan bazılarıdır.

Latanya City Hotel Aktiviteleri Nelerdir?

Fitness merkezinin bulunduğu Latanya City Hotel Antalya tesislerindeki barlarda dilediğinizce vakit geçirebilirsiniz. Akdeniz otelleri deneyimi için oldukça uygun olan Latanya City Hotel Antalya tesislerinde sıkılmak mümkün değil!
  • Latanya City Hotel Antalya ile ayrıcalıklı bir tatil sizleri bekliyor!
  • Özel bir tatil için güzel bir otel: Latanya City Hotel!
  • Size özel bir tatil için Antalya'yı tercih etmelisiniz!
5 yıldızlı otel keyfini yaşayacağınız Hotel Latanya City, Antalya tatili yapan tarih meraklılarının göz önünde bulundurması gereken bir tesistir. Latanya City Hotel Antalya'da tatil yapmak ve Latanya City Hotel avantajlarından yararlanmak için daha fazla beklemeyin, hemen erken rezervasyon yaptırın!

Latanya City Hotel Antalya avantajlarından yararlanarak, uzun yıllar unutamayacağınız bir tatil gerçekleştirmeye ne dersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder