5 Ekim 2011 Çarşamba

Adrasan Bay Hotel

Adrasan Bay Hotel
Adrasan Bay Hotel, Antalya otelleri içerisinde yer alan otellerden bir tanesidir. Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerini diğer otellerden farklı kılan en büyük özelliği, doğa ile bütünleşmiş olmasıdır. Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinde tatil yapan kişiler, doğa ile bir arada tatil yapma fırsatı elde ederler. Bu şekilde, çok daha keyifli ve renkli bir tatil yapma olanağını, Antalya Adrasan Bay Hotel tesisleri sayesinde yakalarlar. Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinde kalmak bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalıktan siz de faydalanmak istemez misiniz? Cevabınız "evet" ise kaleme aldığımız ve Antalya Adrasan Bay Hotel tesisleri ile ilgili bilgilerin olduğu bu yazımızı dikkatlice okumanızı öneriyoruz. Siz de Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinde doyumsuz bir tatil yapma fırsatını elde edebilirsiniz.

Antalya Adrasan Bay Hotel ile alakalı, çok geniş yelpazede bilgiler vermeyi planlıyoruz. Bu bilgilendirmeye, öncelikle Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinin konumunu belirterek başlayacağız. Ardından da Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerine nasıl ulaşabileceğiniz ile alakalı bilgilendirmelerde bulunacağız. Sonrasında Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinin genel özellikleri ve odaları ile alakalı nitelikleri yazdıktan sonra; en nihayetinde de Antalya Adrasan Bay Hotel içerisinde yer alan aktivitelerden söz edeceğiz ve Antalya Adrasan Bay Hotel tesisleri ile alakalı olan tanıtım yazımızı noktalayacağız. Antalya tatili yapmak ve Antalya otelleri bünyesinde kalmak isteyen kişilerin Antalya Adrasan Bay Hotel tesisleri ile alakalı olan bu yazımızın tamamını, dikkatlice okumalarını öneriyoruz.

Adrasan Bay Hotel Tesislerinin Konumu ve Ulaşımı

Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinin konumu, oldukça iyi bir yerde bulunmaktadır. Nitekim Antalya Adrasan Bay Hotel tesisleri, Antalya'nın en fazla tercih edilen yerlerinden bir tanesi olan Kumluca'da bulunmaktadır. Antalya'nın Kumluca semtinde tatil yapma tercihinde bulunan kişiler, genellikle Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerini tercih etmektedir.
Antalya Adrasan Bay Hotel, ulaşım açısından da oldukça avantajlı bir konumda yer almaktadır. Antalya Hava Alanı'na uzaklığı 110 km olan Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinin, Kemer Terminali'ne uzaklığı ise, sadece 25 km kadardır.

Antalya Adrasan Bay Hotel Tesislerinin Genel Nitelikleri

Antalya Adrasan Bay Hotel tesisleri, genel nitelikleri ile de göz doldurmakta ve tercih edenlerin beğenisini kazanmaktadır. Antalya Adrasan Bay Hotel tesisleri, 4 yıldızlıdır ve Toroslar'ın Akdeniz ile buluştuğu Adrasan Koyu'nda yer almaktadır. Doğal güzellikleri açısından oldukça beğenilen Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinin denize olan konumu da sıfırdır. Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinde toplam 88 adet oda yer almaktadır.

Adrasan Bay Hotel Odaları

Antalya Adrasan Bay Hotel odalarının tamamında klimadan tutun saç kurutma makinesine kadar her türlü ihtiyaç ve hizmet yer almaktadır. Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinde yer alan odalara, 24 saat da servisi yapılmaktadır. Yine Antalya Adrasan Bay Hotel odalarında klima, televizyon, telefon gibi araçların yanı sıra çalışma masası da yer almaktadır.

Antalya Adrasan Bay Hotel Aktiviteleri

Aktiviteleri bol olan bir oteldir Antalya Adrasan Bay Hotel. Özellikle de gündüz vakti, Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinin bahçesinde, animasyon ekibinin gösterileri yer almaktadır. Gece vakti ise eğlence, Antalya Adrasan Bay Hotel içerisindeki barlara ve diskolara kaymaktadır.
  • Adrasan Bay Hotel sayesinde doğa ile baş başa bir tatil!
  • Antalya Adrasan Bay Hotel, keyifli bir tatil demektir!
  • Antalya otelleri içerisinde bir yıldız: Adrasan Bay Hotel.

Antalya tatili yapmak istiyorsanız, Hotel Adrasan Bay tam da size göredir. Hemen harekete geçin ve Antalya Adrasan Bay Hotel tesislerinde tatil yapmak üzere erken rezervasyon yaptırın; Adrasan Bay Hotel tesislerinde tatil yapmanın keyfini çıkarın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder