16 Eylül 2011 Cuma

Bilem High Class Hotel

Bilem High Class Hotel
Antalya deniz, kum güneş denilince ilk akla gelen yerlerden biridir. Hele ki Antalya gezilecek yerler ile ekonomik Antalya otelleri Antalya tatili keyfini daha da bir güzelleştirir. Antalya Bilem High Class Hotel size rüya gibi bir tatil yapma imkanı sunuyor. Beş yıldızlı Antalya Bilem High Class Hotel herkese uygun özellik ve fiyat avantajı ile kaliteden taviz vermeden, turizm sektöründe nadide oteller arasındadır. Tatilinizi Antalya da yapmak, beş yıldızlı bir otel de unutamayacağınız tatil günleri yaşamak istiyorsanız, Antalya Bilem High Class Hotel doğru bir tercihtir. Her yıl binlerce turistin akın ettiği Antalya Bilem High Class Hotel de siz de hayallerinizi süsleyen tatili yapabilirsiniz. Antalya Bilem High Class Hotel hakkında merak ettikleriniz ve Antalya Bilem High Class Hotel hakkında detaylı bilgilere yer vereceğimiz yazımızda, Antalya Bilem High Class Hotel ulaşım bilgileri ve oda bilgileri gibi detaylara yer vereceğiz.

Antalya Bilem High Class Hotel de Standart Odalar Ve Özellikleri Nelerdir?

Antalya Bilem High Class Hotel de total de 74 adet standart oda vardır. Bu odalar özellik bakımından, Antalya Bilem High Class Hotel de yapacağınız tatil boyunca size gerekli olan her şeyle donatılmıştır. Antalya Bilem High Class Hotel de standart odalarda franch yatak bulunmaktadır. Tatilinizde mükemmelliyetçi bir anlayış ile hizmet sunan Bilem High Class Hotel de standart odalar 21 metre kare üzerine planlanmıştır. Odaların küvet, telefon, split klima gibi özellikleri de bulunmaktadır. Güzel bir tatil için  Antalya Bilem High Class Hotel de standart odalar üç kişilik aileler için ve balayı çiftleri için uygundur. Antalya Bilem High Class Hotel size standart odalar ile standartlar üstünde bir hizmet ve beklentilerinizin çok üzerinde bir tatil fırsatı sunmaktadır.
Ayrıca, Antalya Bilem High Class Hotel de beş tane corner suit oda bir adet uniot suit oda bulunmaktadır.  Bilem High Class Hotel her ihtiyaca göre uygun oda özellikleri ile beş yıldızlı otel anlayışından, kaliteden taviz vermeden hizmetinizdedir.

Antalya Bilem High Class Hotel de Kral Dairesi Var Mı?

Her beş yıldızlı otel de olduğu gibi Antalya Bilem High Class Hotel bünyesinde de kral dairesi bulunmaktadır. Bilem High Class Hotel de sadece bir tane bulunan kral dairesi, özellikle balayı çiftleri için ideal bir seçimdir. Tatilinizi krallar gibi yapmak için sizler de Antalya Bilem High Class Hotel de kral dairesinde kalabilirsiniz. Ancak size küçük bir önerimiz var, Bilem High Class Hotel kral dairesinde kalmak için erken rezervasyon yaptırmaya dikkat edin, çünkü Antalya Bilem High Class Hotel de kral dairesi sadece bir tane ve çok rağbet görüyor!
Merkezi bir konuma sahip  olan Antalya Bilem High Class Hotel size 7-24 oda servisi hizmeti ile gerekse  fitness hizmeti ve dünya mutfaklarının zengin örneklerinin sunulduğu restoranı ile güzel bir tatil için bekliyor. Antalya tatili Bilem High Class Hotel de yapılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder